Back
VARASTOPÄÄLLIKKÖ JÄRVENPÄÄHÄN
Etsimme nyt Varastopäällikköä tehtaallemme Järvenpäähän. Varastopäällikkönä vastaat Järvenpään tuotevarastosta ja sen kuljetustoiminnoista.
* Johdat varaston operatiivista toimintaa ja vastaat laadusta, toimitusvarmuudesta, toimitusehtojen toteutumisesta ja hukan vähentämisestä.
* Toimit esimiehenä tiimille, joka vastaa varaston ja kuljetustoimintojen päivittäisestä työstä. Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meillä ensisijalla ja on tärkeää, että sinulla on kiinnostusta ja kokemusta hyvän työympäristön luomiseen. Vastaat tiimisi henkilöstösuunnittelusta, rekrytoinneista ja laadukkaasta perehdyttämismallista.
* Huolehdit, että tuotevaraston toiminta noudattaa lainsäädännön ja Foodiqin laatu-, tuoteturvallisuus-, työturvallisuus- ja ympäristöstandardeja.
* Tehtäväsi on kehittää varaston toimintaa niin että se näkyy koko toimitusketjumme tärkeimmissä mittareissa; toimitusvarmuudessa, turvallisuudessa, laadussa ja kustannustehokkuudessa.
* Olet avainasemassa ylläpitämässä ja kehittämässä yhteistyötä niin sisäisten sidosryhmien kuten tuotannon, tuotekehityksen ja myynnin kuin ulkopuolisten kumppaneiden (mm. keräily, kuljetusliikkeet, terminaalit) kanssa.
* Raportoit tehtaan johtajalle.

Minkälaista kokemusta odotamme sinulta?

* Tehtävän hoitamista tukee varastonhallintatyökalun hyvät hallintataidot.
* Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
* Aiempi työskentely elintarviketeollisuudessa tai muulla vastaavalla teollisuuden alalla helpottaa tehtävän haltuunotossa.
* Etsimme proaktiivista ja kehityshakuista henkilöä, joka uskaltaa haastaa nykytilanteen ja vie aloitetut projektit maaliin asti.

Tarjoamme

* Mahdollisuuden tulla mukaan luomaan tulevaisuuden ruokajärjestelmää
* Kasvuyhtiön vauhdin ja puhtaan pöydän uusille ideoille
* Vakituisen työpaikan kansainvälisessä toimintaympäristössä
* Merkityksellisen ja innostavan työn, joka tarjoaa myös haasteita ja mahdollisuuden kehittyä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 24 .10. mennessä. Palkkaamme tehtävään heti, kun oikea henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaan johtaja Petri Kallio, petri.kallio@foodiq.fi, +358 50 502 8335

Link copyed successfully