TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Nykyisen tuotantopäällikömme edetessä organisaatiossa, haemme uutta tuotantopäällikköä tehtaallemme Järvenpäähän toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tuotantopäällikkönä vastaat tuotantolaitoksen tuotantolinjojen toimivuudesta ja tuottavuuden kehittämisestä yhdessä kunnossapidon ja tuotannon työnjohtajien kanssa.
Hae tehtävään
Hakuaika päättyy
25.2.2023
Tiimi
Tuotanto
Paikka
Järvenpää
LAATUPÄÄLLIKKÖ
Etsimme Laatupäällikköä tehtaallemme Järvenpäähän toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laatupäällikkönä vastaat Järvenpään tehtaan laatujohtamisesta organisaatiossa ja sen kehittämisestä.
Hae tehtävään
Hakuaika päättyy
18.2.2023
Tiimi
Laatu
Paikka
Järvenpää
ASIAKKUUSJOHTAJA
Etsimme liiketoimintamme kasvun varmistajia vahvistamalla myyntitiimiämme ja etsimme myynnin asiakkuusjohtajaa pääkonttorillemme Helsinkiin. Jos sinulla on jo kokemusta ruoka-alan myynnistä, asiakkuuksien johtamisesta tai johtotehtävistä tai food tech -palveluiden kehittämisestä ja haluat muuttaa ruokamarkkinoita ekologisempaan ja terveellisempään suuntaan. Tule mukaan kehittämään meidän asiakkuuksia.
Jätä hakemus
Hakuaika päättyy
Haemme jatkuvasti uusia asiakasvastaavia. Jätä avoin hakemus.
Tiimi
Myynti
Paikka
Helsinki
DO YOU WANT TO CHANGE THE WORLD?
We are constantly looking for new, motivated people to join us. If you want to be building future food innovations then leave an open application. We will contact you.
Send a open application